Megcsalta a férje Polgár Tündét: Árpád zűrös társaságba keveredett

Forrás: TV2 Sajtószoba -
házasság HOT! magazin megcsalás férj Polgár Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tünde úgy gondolja, minden megtörtént velük, ami 21 év alatt megtörténhet. Sosem gondolta volna például, hogy egy megcsalást is meg tud bocsátani. 

Árpád még a kapcsolatuk elején egy zűrös társasággal barátkozott, ám azóta teljesen elhagyta ezt az életmódot, és visszanyerte a felesége bizalmát. A luxusfeleség szerint muszáj nyíltan és őszintén megbeszélni a konfliktusokat, a sérelmeket, de úgy véli, nem érdemes elhamarkodni a házasságot.

Polgár Tünde és Polgár Árpád Forrás: TV2 Sajtószoba


„Amikor valakivel összekötjük az életünket, akkor az eszünket is elő kell vennünk, és látni a hibáit. Mérlegelni kell, hogy ezzel együtt tudunk-e élni életünk végéig. Persze az ember változik az évek alatt, de azt is tudni kell együtt, egymást elfogadva"
– árulja el Tünde a holnap megjelenő HOT! magazinban.
A luxusfeleség arról is mesél a lapban, hogy miként oldják meg a konfliktusokat a férjével, és hogy mi az, amitől olykor szinte megőrül.

Keressétek a HOT! magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.