Kamerák előtt esett egymásnak az RTL Klub két sztárja: borzasztó dolgokat vágtak egymás fejéhez

Forrás: RTL Klub -
Survivor Zsófi Nagy Alex Gáspár Evelin Járai Máté Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak öten vannak a Guazabara törzs játékosai, mindannyiuk több mint egy hónapja éhezik, így elég a legkisebb konfliktus, és máris hatalmas vita pattan ki közöttük. Ezúttal Zsófi és Máté szájkaratéjától volt hangos a sziget. 

A veszekedést - a játékosok között meglévő régebbi eredetű konfliktusokon túl - ezúttal az alvás okozta. Mivel esőre állt az idő, azok, akik eddig kint aludtak is szerettek volna fedelet a fejük főlé, Zsófi azonban kicsinek találta így az alvóhelyüket, mondván, éjszaka nem tud kimenni pisilni. Máté kikakadt, hogy a lány teljesen a magáénak tekinti a "sátrukat", Zsófi pedig azt nem értette, miért olyan nagy dolog, ha egy kis helyet hagynak a közlekedésre egymás között, így a vita hangos ordibálásba fajult.

A veszekedés reggel folytatódott, mert ugyan mindenki befért a pálmalevelek alá, de Máté felett nem jól voltak összeillesztve a növények, így egész éjjel ázott.

Forrás: RTL Klub

Mindeközben a Holtak szigete is forr az indulatoktól. Legutóbb a kiesett Gáspár Evelin búcsúlevele borzolta a kedélyeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.