Felállították az ország karácsonyfáját a Kossuth téren: a 4 tonnás ezüstfenyő Veszprém megyéből érkezett a fővárosba - Videó

karácsony parlament 2021 karácsonyfa Kossuth tér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma reggel állították fel az ország karácsonyfáját a Parlament előtt a Kossuth Lajos téren. A fa  Veszprém megyéből érkezett a fővárosba. 

Reggel felállították az ország karácsonyfáját a Kossuth Lajos téren. Veszprém megyéből szállították a 4 tonnás ezüstfenyőt, amely óriási, 18 méter magas. A fát vasárnap vágták ki egy nemesvámosi család udvarából, a fenyő körülbelül 35-40 éves lehet.

A nemesvámosi család maga ajánlotta fel a fát. A nevükben Vígh Renátó küldött felajánló emailt a Parlamentbe. Kölcsönös öröm, hogy a fát erre a nemes célra vágták ki, ugyanis a ház kertjében már túl magasra nőtt, és a család már veszélyesnek találta a fát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.