Döbbenet! Két és fél óra alatt hozta világra gyermekét egy repülőgép fedélzetén a kismama

Forrás: John McArthur - Unsplash -
repülőút döbbenet szülés újszülött
Egy nőnél éppen egy, az Egyesült Államokba tartó repülőúton indult be a szülés. Mindössze két és fél óra alatt hozta világra újszülött kisfiát. 

A United Airlines Ghánából az Egyesült Államokba tartó repülőgépén indult be a szülés egy nőnél – írja a CNN. A közleményből kiderült, hogy már hat órája a levegőben voltak, amikor megkezdődött a vajúdás.

Forrás: John McArthur - Unsplash

A nő szerencséjére a repülőn egy orvos és egy ápolónő is tartozkodott, sőt, korábban az egyik stewardess is nővérként dolgozott, így a vajúdó asszony azonnal megkapta a megfelelő segítséget. Mindössze két és fél óra alatt hozta a világra kisfiát.

"A legénységünk csodálatos volt. Gyorsan cselekedtek, segítettek a fedélzeten lévő szakembereknek, és gondoskodtak arról, hogy mindenki biztonságban legyen a repülőút alatt"– írta a United Airlines a CNN-nek.

Ahogy leszállt a gép Washingtonban, a mentők azonnal átvették a kismama kezelését.

Rúzsa Magdi hármasikrei császármetszéssel jöhetnek a világrahttp://www.life.hu/egeszseg/20220128-ruzsa-magdi-harmas-ikrei-csaszarmetszessel-johetnek-vilagra-egy-szakerto-szerint.htmlTavaly év végén vonult kórházba Rúzsa Magdi, ugyanis csak orvosi felügyelet mellett tudják biztosítani, hogy semmi baj nem történik hármasikreivel. EgészségOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.