Újabb részletek derültek ki a Veszprémben halálra égett férfiról: ez történt a tragédia előtt

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos öngyilkosság tűz tragédia Veszprém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felgyújtotta magát egy férfi és halálra égett a veszprémi hivatalban. Ismerősei részleteket árultak el a férfiról, P. Lajosról.

Halálra égett egy férfi Veszprémben, a Járási Hivatal Agrárügyi Főosztályán. A 74 éves P. Lajos tettét megelőzően egy bírságot kapott, amiért egy kutyája megharapott egy helybéli nőt, és kiderült, hogy a kedvenceiben nincs chip. A 33 ezeres bevételéből nem tudta kifizetni, megpróbálta elintézni ezért, hogy engedjék el. Az ismerősei úgy tudták, másfél millió forintot szabtak ki rá, de kiderült, hogy valójában csak kétszer 15 ezer forintot.

Halálra égett a férfi a veszprémi hivatalban Forrás: Shutterstock

méltánytalan büntetésnek tartotta, és bízott benne, hogy vagy mérséklik, vagy teljesen elengedik.

Borsnak

A férfi a hétköznapokban is fiatalabb felesége támogatására szorult, akitől két gyereke született, a most 16 éves Zsombor, és a néhány évvel fiatalabb húga, Anna. Az is kiderült, hogy annak idején Németországban dolgozott a vilonyai férfi, de onnan valamiért nem kapott nyugdíjat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.