Szinte az oltár előtt hagyta el vőlegénye a népszerű magyar műsorvezetőt

Vámos Erika utazás Ázsia szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika megrázó szakításon van túl, lelki sebeit többek között már eddig is jól bevált terápiájával, egy ázsiai utazással igyekezett gyógyítani.

A csinos műsorvezető párja, Laci tavaly nyáron döntött úgy, hogy máshol keresi tovább a boldogságot. Erika nem számított a szakításra, mert állítása szerint az érzelmek nem múltak el kettejük között, és úgy tudja, hogy harmadik fél sem volt jelen a viszonyuk lezárásakor.

Vámos Erika Forrás: Vámos Erika/Instagram

– idézte fel a megrázó eseményeket Több Mint TestŐr magazin műsorvezetője.

„Szinte az oltár előtt szakított velem. És nem az fájt a legjobban, hogy ez először történik meg, mert eddig mindig én mondtam ki a végét, hanem azért, mert tényleg komolyan gondoltuk a közös jövőt. Emlékszem, fájdalmamban tomboltam. Kidobtam a közös otthonunkból a közösen vett bútorokat, és visszahoztam a raktárból az enyéimet. Aztán vettem egy repülőjegyet Srí Lankára. Az ázsiai utazások mindig kimosták a lelkem, ott mindig feltöltődtem energiával, és megújulva tértem haza" – idézte Erika szavait a Blikk Rúzs.

A műsorvezető azóta szerencsére egyedül is boldog: mint mondta, ma már hisz abban, hogy házasság és gyerek nélkül is lehet teljes életet élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.