Amber Heard csődbe ment, lepukkant olcsóboltban vásárol - Videó

vásárlás Amber Heard
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Heard pert vesztett Johnny Depp ellen, ezért több mint 10 millió dolláros kártérítést kell kicsengetnie a színésznek. Mint ismert, ez az összeg a színésznő vagyonának többszöröse, tehát Amber jelenleg igencsak meg van szorulva anyagilag.

Arra azonban senki sem számított, hogy hollywoodi sztárként a TJ Maxx-ben, Amerika egyik leghíresebb filléres boltjában látjuk viszont. A TMZ szemfüles riporterei ugyanis az áruházlánc egyik New York-i üzletében kapták lencsevégre őt és testvérét, amint az akciós ruhák között válogattak, majd tömött szatyrokkal távoztak.

Bár a tengerentúlon máshogy állnak a spóroláshoz, illetve a turkálóba járásnak is komolyabb kultúrája van, mint idehaza, egy ünnepelt színésznőt egy ilyen helyen látni mégiscsak meglepő, még a jelenlegi anyagi helyzetének tudatában is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.