Meglepő dolgokat árult el BB Éviről a valóságshow pszichológusa

pszichológus Párkányi Éva Big Brother BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Big Brother-győzelmet követő csillogásból a kaposvári pszichiátriára került Párkányi Évi, aki jelenleg egy szociális otthonban tölti napjait – lehetéges, hogy egész életét ott kell leélnie.

Végh József, a valóságshow pszichológusa a Felfelé zuhanás című műsorban beszélt az asszonnyal kapcsolatos gondolatairól.

Forrás: Origo

– fejtette ki a szakember, aki csak akkor vette észre, hogy baj lehet Évivel, amikor a Big Brother már rég véget ért. Egyszer meg is látogatta őt.

„Azt nem állítom, hogy kiegyensúlyozott volt, és azt sem tudom, milyen életvezetést folytatott. Nem lehet tudni, mennyi alkoholt fogyasztott, használt-e egyéb szereket, vagy egyáltalán hogyan élte az életét. Nagy személyiségszerkezet-változás következik be egy ilyen műsor után, ha valaki nincs hozzászokva a rivaldafényhez" – idézte a pszichológus szavait a Bors.

A műsorban az is elhangzott, hogy BB Évi skizofréniában szenvedett és szenved jelenleg is – ez a rendellenesség a szakember szerint a valóságshow-n kívül is jelentkezett volna nála idővel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.