Borzalmas tragédia! Hajócsatornába fulladt egy 16 éves fiú

kamaszfiú megfulladt tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A manchesteri Salford Quaysnál fulladt bele a hajócsatornába egy 16 éves fiú, aki a barátaival ment úszni. A tragédia helyszínén egyébként tilos fürdeni.

A barátaival ment úszni a 16 éves fiú a manchesteri Salford Quaysnél található hajócsatornához, ahol elsüllyedt és már nem jött fel többet a víz felszínére. A hatóság emberei szombat este találták meg a holttestét.

Hivatalosan még nem azonosították a fiút, de a rendőrség annyit közölt, hogy "valószínűleg" azt a 16 éves fiút találták meg, aki a barátai szerint ott süllyedt el.

Borzalmas tragédia! Hajócsatornába fulladt egy 16 éves fiú Forrás: Shutterstock

"Családját folyamatosan tájékoztatták, és speciálisan képzett tisztek támogatják ebben a rendkívül lehangoló időszakban. A vizsgálatok folyamatban vannak, de a Swinton CID nyomozói – ebben a szakaszban - biztosak abban, hogy nincs gyanús körülmény" - áll a rendőrség közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.