Pénzért eladta újszülött gyermekét, hogy plasztikáztathassa az orrát az anya

édesanya emberkereskedelem orrplasztika újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülés után nem sokkal eladta gyermekét az orosz anya, hogy legyen pénze plasztikáztatni az orrát.

Egy 33 éves nő április 25-én szülte meg fiúgyermekét, akit öt nappal később már el is adott, mivel orrplasztikára kellett neki a pénz.

Az orosz hatóságok azután tudták meg, mi történt, amikor a gyermek megbetegedett, és kórházba kellett vinni: A szülők, akik megvásárolták a gyermeket, azonban nem tudták bemutatni a születési anyakönyvi kivonatot. A rendőrség ezt követően kezdett foglalkozni az üggyel - írja a Daily Star.

Pénzért eladta újszülött gyermekét, hogy plasztikáztathassa az orrát az anya Forrás: Shutterstock

Az anya április 30-án adta át a gyermekét az érte jelentkező családnak, miután megegyeztek a 200 ezer rubeles, azaz nagyjából 1,4 millió forintos vételárban. Ugyan ennek akkor csak egy töredékét kapta meg, a maradék összeget már nem vehette át, mert a rendőrök tudomást szereztek az emberkereskedelemről.

Az anya állítólag a vevőknek el is mondta, hogy azért adja el a csecsemőjét, mert plasztikai sebészhez szeretne menni, hogy megműtsék az orrát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.