Változik a budapesti közlekedés a hétvégén: ezt az utat lezárják

rakpart lezárás Budapest közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat délután rendezvény miatt lezárják a pesti alsó rakpart Dráva utca és Garibaldi utca közötti szakaszát; a korlátozás a 15-ös, 115-ös busz és a 2-es, 2M villamos közlekedését is érinti - közölte a Budapesti Közlekedési Központ szerdán.

A közlemény szerint a Budapest Pride rendezvény útvonalát zárják le szombaton 13 órától, így a Népfürdő utca és a Dráva utca kereszteződését, a Carl Lutz rakpartot, az Antall József rakpartot, a Garibaldi utcát, a Nádor utcát a Garibaldi utca és a Zoltán utca között, valamint a Zoltán utcát. Várhatóan 15 óra és 16.30 között lezárják a Margit hídon a szélső sávokat.

Emellett 15.30-tól várhatóan 17.30-ig a 15-ös és a 115-ös busz a Boráros tér felé nem érinti a Széchenyi utca, a Zrínyi utca és a Dorottya utca (Vörösmarty tér) megállókat, a buszok a Bajcsy-Zsilinszky úton közlekednek. A 2-es és a 2M villamos a Közvágóhídtól, illetve a Keleti pályaudvartól csak az Eötvös térig visz utasokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.