A nagy Norbiréka biznisz Schobert Norbi Schobert Norbert fitneszbotrány Béres Alexandra botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi robbantotta ki az év fitneszbotrányát, miután megvádolta Béres Alexandrát, hogy ő áll a Schobert-családot lejárató ismert Facebook-oldal, A nagy Norbiréka biznisz mögött. A sportoló tagadta a vádakat, és igyekszik keveset nyilatkozni, miközben Norbi az első napokban rendkívül aktív volt a médiában.

Béres Alexandra állítja, neki nincs köze a Schobert-Rubint házaspárt lejárató közösségi médiás oldalhoz, hiszen jó viszonyt ápol Norbiékkal. A fitneszguru azonban annyira felhúzta magát a csoport ténykedésén, főleg miután lánya érettségi eredménye került ott a középpontba, hogy rendőrségi feljelentést tett. Így szeretné kideríteni, kik is üzemeltetik A nagy Norbiréka bizniszt.

Schobert Norbi szeretné, ha Alexandra vállalná a poligráfos hazugságvizsgálatot.

Béres Alexandra Forrás: Béres Alexandra/Instagram

A fitneszlady szűkszavúan nyilatkozik a témában, és kiderült, hogy miért nem árasztja el a netet a megszólalásaival.

– olvashatók Béres szavai a Story magazinban. Mivel a Schobert-házaspár jelenleg külföldön tartózkodik, így várhatóan egy időre most lecsillapodnak az indulatok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.