Mark Zuckerberg már nem tartozik a tíz leggazdagabb ember közé az Egyesült Államokban

Forrás: AFP/Andrew Caballero-Reynolds -
leggazdagabb amerikai Forbes Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mark Zuckerberg tavaly még a harmadik helyet foglalta el a Forbes listáján, idén pedig már a tíz leggazdagabb amerikai közé sem került be. 

Az amerikai Forbes magazin listáján csak a tizenegyedik leggazdagabb amerikaiként szerepel a Facebookot és az Instagramot üzemeltető Meta vezérigazgatója, Mark Zuckerberg.

Zuckerberg tavaly szeptember óta vagyona több mint felét, körülbelül 76,8 milliárd dollárt veszített el, főleg cége részvényeinek zuhanása miatt. Persze még így sincs szorult helyzetben, a legfrissebb adatok alapján 57,7 milliárd dollárból gazdálkodhat.

Mark Zuckerberg már nem tartozik a tíz leggazdagabb ember közé az Egyesült Államokban Forrás: AFP/Andrew Caballero-Reynolds

A 2022-es Forbes lista második helyén az Amazon-alapító Jeff Bezos áll 151 milliárd dollárral, az első helyet pedig Elon Musk szerezte meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.