Megszólalt a halottlátó: Diana és II. Erzsébet már találkozott a túlvilágon

Diana II. Erzsébet királynő II. Erzsébet halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő és Diana hercegné egy halottlátó szerint találkoztak már a túlvilágon: van miről beszélniük. 

II. Erzsébet királynő és Diana hercegnő már találkoztak a túlvilágon, mivel sok mindenről kell beszélniük. Ezt állítja legalábbis egy halottlátó, Jasmine Rose Anderson. Állítólag Diana szívélyes öleléssel fogadta a királynőt annak ellenére, hogy a médium szerint a hercegné augusztusban még neheztelt a királynőre, akkor, a halála évfordulóján idézte meg ugyanis Dianát.

Diana walesi hercegné és II. Erzsébet brit királynő találkoztak a túlvilágon Forrás: Martin Cleaver/AP

"Ez egy nagyon feszült kapcsolat volt Diana számára, amikor még élt. Sok ellentmondásos érzés van benne. Amikor elhunyt, szomorú volt, de haragudott is és úgy érezte, elárulták. Diana pozitív, szerető anya-lánya típusú kapcsolatot remélt a királynővel, de aztán rájött, hogy ez sosem lesz lehetséges. De most hosszú évei voltak arra, hogy megbékéljen és számos érzést elengedett" - mondta Dianáról a médium.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.