Heteken belül megszületnek Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei: már ekkora a pocak

Forrás: AFP/John Macdougall -
Nagy Ervin ikrek Borbély Alexandra harmadik trimeszter ikerlány várandósság ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár közepén jelentette be a színészházaspár, hogy ikreket várnak. Nagy Ervin és Borbély Alexandra tavaly a legnagyobb titokban fogadott egymásnak örök hűséget, hamarosan pedig már nemcsak ketten, hanem négyen osztoznak majd közös otthonukon.

Borbély Alexandra folyamatosan dokumentálja a várandósságát és napról napra újabb fotókkal örvendezteti meg a követőit az Instagram-oldalán. A színésznő a hamarosan induló idei, színházi évadban nem lesz olyan aktív, hiszen minden energiáját a gyermeknevelésre összpontosítja majd. A terhespocak azonban bármennyire is megnehezíti most a mindennapjait, egy percre sem pihen.

Forrás: AFP/John Macdougall

Az ikerlányok hamarosan megszületnek, ugyanis Alexandra nemrég a harmadik trimeszterbe lépett. A nyárhoz képest jelentősen meg is nőtt a terhespocak, erről árulkodik legújabb fotója is, melyet saját Instagram-történetében osztott meg.

A mindeössze 24 óráig elérhető fotót ide kattintva találjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.