Presser Gábor súlyos dolgokkal vádolta meg Som Lajost: most reagált a Piramis dobosa

Forrás: Wikimedia Commons -
Piramis Köves Miklós Presser Gábor Som Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Presser Gábor azt írta az egyik életrajzi könyvében Som Lajosról, hogy jelentett az LGT-ről és az Omegáról. Som azt állította róluk, hogy tiltott dolgokat akarnak behozni az az országba. Kadarkai Endre erre az ügyre kérdezett rá Köves Miklósnál, a Piramis dobosánál.

"Fogalmunk sem volt az ilyen ügynökösködésről akkoriban. Annyit mondott, hogy van egy belügyi összekötője, miután mi sokat járunk külföldre. Szent meggyőződésem, hogy nem rólunk jelentett, hanem valaki másról kellett neki jelentenie. A saját zenekaráról nem fog hülyeségeket mondani, meg nem is volt mit. Azt, hogy valaki behozott egy gitárt és nem vámolta le, ezen nem kell mit jelenteni" - mondta Köves a Felfelé zuhanás című műsorban. Hozzátette, nem tartja tisztességesnek, hogy Presser olyat állít, amiben nem lehet biztos.

A Piramis együttes tagjai (balról jobbra: Som Lajos, Gallai Péter, Révész Sándor, Köves Miklós, Závodi János) Forrás: Wikimedia Commons

"Semmiképpen nem tudom ezt elhinni és nem tartom tisztességesnek a Picinek ezt a... pláne, ha nem biztos benne. Ilyet nem lehet feltételezni. Le lehet kérni az ügynökaktákat, minden érintett lekérte és átolvasta, hogy miről van szó. Én nem vagyok annyira elfogult Lajossal kapcsolatban, de kizártnak tartom" - folytatta Köves, majd hozzátette, Som nem volt féltékeny sem az Omegára, sem az LGT-re.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.