Fordulat Kozso és Gáspár Győző egymilliós ügyében: megszólalt az Ámokfutók énekese is

LifeTV -
kölcsön Gáspár Győző Ámokfutók Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz adásában került felszínre egy több mint húszéves ügy, mely aztán bombaként robbant a médiában. A történet főszereplője Kozso és az akkor még csak szárnyait bontogató zenész, Gáspár Győző.

Gáspár Győző az Ázsia Expressz adásában, az egyik feladat során hozta fel a 24 évvel ezelőtt történt esetet, amikor Kozsónak odaadott egymillió forintot, hogy segítsen neki beindítani saját karrierjét. A showman fiatalon arról ábrándozott, hogy sikeres és híres énekes lesz, és ehhez szó szerint minden forintot összeszedett otthonról.

Gáspár Győző Forrás: LifeTV

"Megkerestem Kozsót és arra kértem, segítsen nekem. Ő igent mondott és kért tőlem 1 milliót, hogy beindítsa a karrierem. Minden, de tényleg minden pénzt összeszedtem otthon, ami azt jelentette, hogy Bea egy fillér nélkül maradt otthon egy négyéves gyerekkel. Ő hitt bennem, én hittem magamban és mindennél jobban Kozsóban" – mesélte a Borsnak Győző.

A lap megkereste az Ámokfutók énekesét, Kozsót is, aki röviden reagált a showman vádjaira:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.