Celeb vagyok ments ki innen Vadon Jani RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, kiverte a biztosítékot a nézőknél a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik jelenete. Vadon Jani másnap elnézést kért az elhangzottak miatt, az NMHH vizsgálatot indított. Hírességek is megszólaltak a témában, most pedig az RTL Klub is reagált a történtekre.

A csatorna egy rövid közleményben kért bocsánatot a jelenetért Pedritotól és a szüleitől, valamint a nézőktől is. Elmondásuk szerint az elhangzottak tartalmával az RTL Magyarország semmilyen módon nem tud azonosulni - írja a Blikk.

"A Celeb vagyok ments ki innen! kedd esti élő adásában Vadon János egy kolumbiai kisfiúval, Pedritoval beszélgetett. Őszinte sajnálatunkra, az élő műsorban elhangzott "vicc" bántó volt, annak tartalmával az RTL Magyarország semmilyen módon nem tud azonosulni. Fontosnak tartjuk azonban, hogy Vadon János – felismerve az elhangzottak súlyát – a következő adásban bocsánatot kért.

Fontos szereplő távozik a Survivor játékából RTL Klub Forrás: RTL Klub

Az RTL a kiskorúak védelmét különösen fontosnak tartja. Éppen ezért mi is bocsánatot kérünk Pedrítótól, a szüleitől és a műsor mindazon nézőjétől, aki a jelenetet sérelmesnek érezte"

- fogalmaztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.