Gabriela Spanicnak is adott egy vörös rózsát Árpa Attila, A Nagy Ő

Árpa Attila Dancing with the Stars Gabriela Spanic A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Gabriela Spanic is követheti A Nagy Ő műsorát, ugyanis a múltkor arról beszélt, Árpa Attilát nagyon sármos férfinak tartja. Ennek híre Attilához is eljuthatott, aki a Dancing with the Stars műsorában reagált is erre. 

"Ő tényleg minden értelemben maga a Hun! Egyébként is minden tiszteletem és rajongásom a magyar férfiaké. Nálatok minden férfi szokatlanul jóképű, nagyon vonzó. Attila kifejezetten a zsánerem, hiszen szép magas, széles a háta, szép formás a válla és az izomzata.

És megvan benne a számomra az egyik legvonzóbb tulajdonság, vagyis humoros, számomra fontos, hogy egy férfi meg tudjon nevettetni. Emellett táncolni is tud, ami egy újabb jó pont nálam. Szóval összegezném: Árpa Attila egy tökéletes pasi!" – mesélte a Borsnak pár napja Gabriela Spanic, aki azt is elárulta, ha felkérik, szívesen vállalná a következő Nagy Ő szerepét.

Gabriela a Dancing with the Stars fináléjának is zsűritagja volt, aki a múlt heti mellbimbóvillantása után szombaton este sem takargatta bájait.

A színésznőnek meglepetésben is volt része, Attila ugyanis - A Nagy Ő egyik legfontosabb "kellékével" - egy szál vörös rózsával lepte meg.

Forrás: SZL

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.