Nyári Dia elárulta, hogy Frohner Fecóval olyanok, mint egy 20 éves házaspár, akik már nem szexelnek

Forrás: Instagram, Nyári Dia -
Celeb vagyok, ments ki innen! barátság Nyári Dia Frohner Fecó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia számára is véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! kalandja, de így is rengeteg élménnyel távozott a dzsungelből.

A nézők Nyári Diát is kiszavazták a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityből, aki rengeteg élménnyel távozott a dzsungelből. A színésznő elárulta, hogy sok nehézségen mentek keresztül, de az éhezés viselt meg mindenkit a legjobban.

"Az utolsó nap már úgy éheztem, hogy csillagokat láttam, amikor felálltam"

- árulta el az RTL-nek Dia, aki Frohner Fecóval kialakult szoros barátságáról is beszélt. "Olyanok voltunk, mint egy húszéves házaspár, akik felneveltek több gyereket, de már nem szexelnek, viszont nagyon jó barátok" - mondta, és az is kiderült, hogy a férje, Dani mit szólt ehhez a barátsághoz.

Nyári Dia megjárta a dzsungelt Forrás: Instagram, Nyári Dia

"Pont azon gondolkoztunk a Fecóval, hogyha végigvisszük a játékot és együtt megyünk haza, akkor Dani a reptéren biztos megköszönte volna, hogy Fecó vigyázott rám a dzsungelben. Ez egy teljesen normális dolog. Dani az életben is mindig támogat, és jól jött volna, ha a dzsungelben is segíthetett volna" - mondta Dia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.