Szörnyű: kislányát sem ismeri fel a berhidai autóbaleset túlélője

Forrás: Facebook -
Berhida kóma autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nikolics Ketti, a 21 éves édesanya szeptemberben szenvedett borzalmas autóbalesetet a Berhidát és Pétfürdőt összekötő úton. A szerencsétlenségben a járművet vezető férfi, akivel randevúzni indultak, életét vesztette, Ketti pedig életveszélyesen megsérült és kómába esett.

A fiatal lány súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, eltört a kulcscsontja, egy bordája, az egyik karja és az egyik lába is. Ketti azóta túl van egy életmentő műtéten, mert leállt a veséje és egy darabig kómában is volt.

Bár a lány a székesfehérvári kórházban azóta magához tért, és további műtétekkel javítottak az állapotán, amnéziával küzd, és saját másfél éves gyermekét sem ismeri fel.

A szülők abban reménykedtek, hogy ha beviszik a kórházba a kis Szkárlit, ő kizökkenti Kettit ebből az állapotból és újra a régi lesz minden.

Nikolics Ketti és kislánya a baleset előtt Forrás: Facebook

Név: Nikolics László

Erste Bank bankszámlaszám: 11600006-00000000-94989634

Lakcím: 8125, Sárkeresztúr, Szent István út 29.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.