Nem kell búcsút inteni a havazásnak: ezeken a területeken várható továbbra is csapadék

Forrás: MTI/Vajda János -
havazás időjárás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akik örültek a téli időjárásnak, azoknak  jó hírünk van: nem kell sokat várni az újabb havazásra.

Kedden északkeleten tartósabban rétegfelhős időre van kilátás, itt hószállingózás is előfordulhat. Az ország nagy részén sok napsütés, tiszta idő valószínű, csak késő délutántól növekszik meg a fátyolfelhőzet. Reggel -6, délután 0 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de inkább csak északon, elszórtan fordul elő havas eső, hószállingózás. A délkeleti szél megélénkül. Marad a fagypont körüli maximum.

Nem kell búcsút inteni a havazásnak: ezeken a területeken várható továbbra is csapadék Forrás: MTI/Vajda János

Csütörtökön tovább vastagszik a felhőzet délnyugat felől, és egyre több helyen várható eső. Eleinte ónos eső, havas eső is lehet. 0, +3 fok között változik a csúcsérték, enyhülés kezdődik.

Pénteken erősen felhős, párás időre van kilátás. Szórványosan lehet eső, szitálás. +3 és +10 fok közé enyhül a levegő - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.