Halálos tragédia Vas megyében: részeg fiatalok száguldoztak az apjuk kocsijával

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Vas megye fiatal alkohol tragédia szörnyethalt
A baleset egyetlen túlélője annyira ittas volt, hogy azt hitte, kidobták az autóból. Valójában kirepült a járműből.

Két szombathelyi fiatal részegen ült be egy BMW-be szombat este, majd Gersekarát felől száguldoztak Hegyhátsál felé. Az autó egy bukkanó miatt letért az útról, és közel kétszáz métert repült a levegőben. Még a helyi tévétorony háromméteres kerítése felett is átsiklottak.

Az autón nyárigumi volt, ráadásul a fiatalok nem voltak bekötve, így mindketten kirepültek a kocsiból. Nem sokkal később egy férfi haladt arra, aki felfigyelt egy zokniban négykézláb mászó emberre. Amikor megállt, hogy segítsen neki, a fiatal azt kérte, vigye haza, mert a barátja kidobta a kocsiból.

"Hét óra tájban vittem haza a gyerekeket. Akkor láttam, az úttól kb. másfél méterre, hogy négykézláb vagy térden állva integet, zavarodott állapotban egy férfi. Megálltam, megkérdeztem, mi van vele" – mesélte Péter a Borsnak.

A segítő nem volt hajlandó hazavinni a férfit, hanem tárcsázta a segélyhívót, majd miközben a mentőre vártak vadászok segítségével felfedezték a kerítés egyik oldalán a roncsot, a másikon pedig a holttestet. A BMW-ről később kiderült, hogy az életben maradt fiú apjáé - írja a 112 Press.

Az elhunyt Dánielt rengetegen gyászolják az interneten:

"Drága barátom, búcsú nélkül hagytál itt! Hiányod pótolhatatlan" – írták szomorúan a barátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.