Rejtélyes ózdi nővel hozták kapcsolatba Majkát: eltitkolt lánya tűnhetett fel a stúdióban?

Forrás: TV2 -
buli Ózd Zsákbamacska (TV2) Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hete, hogy elindult a TV2-n a Zsákbamacska, az egykor nagy sikerrel futott, klasszikus vetélkedő felújított változata. Az új adásokban Majka és Pápai Joci látható, és a rappert a tegnap esti részben sikerült meglehetősen kínos szituációba keverni.

A ValóVilágban megismert rapper ma az ország egyik legsikeresebb és legnépszerűbb előadója, aki nemcsak a színpadon, hanem a tévéképernyőn is rutinosan mozog. Volt már műsorvezető és zsűritag is, láthattuk showműsorban és vetélkedőben, ám talán még egyszer sem került olyan szituációba, mint a hétfő esti Zsákbamacskában. Az egyik játékos ugyanis közölte Majkával, hogy együtt bulizott az édesanyjával.

Majka és a játékos édesanyja is ózdi, és nagyjából egy korosztály, a lány szerint pedig együtt is buliztak, sőt az édesanyja egyszer fel is vitte magához a most már csaladapát. Majka láthatóan zavarba jött, meg is említette, hogy tévétörténeti pillanat lenne, ha most kiderülne, hogy a lány valóban az ő eltitkolt gyereke. A műsor vége felé a rapper is feloldódott és maga is poénkodott a szituációval – vette észre a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.