Királyi szakértők szerint ízléstelen, ahogy Dianát ábrázolják a Korona 6. évadában

Forrás: Tim Graham Photo Library via Getty Images/Tim Graham -
Diana Crown szellem
A néhai Diana hercegnő szellemként jelenik meg a The Crown (A korona) utolsó évadában. Ez az ötlet azonban nem nyerte el mindenkinek a tetszését, királyi szakértők „mélységesen ízléstelennek" és „siralmasnak"  tartják ezt a megoldást. 

Diana, akit Elizabeth Debicki alakít, szellemként való megjelenítése azt a célt szolgálja majd, ahogy a hercegné megbékéljen Károllyal, (akit Dominic West formál meg). Károlyt egy párizsi kórház hullaházában zokogva ábrázolják, ott vesz tőle búcsút halott felesége. Ezt követően Diana megjelenik Erzsébet királynő előtt is, akinek az előzetesek szerint könnyeket csal a szemébe.

Diana walesi hercegné szellemként tér vissza a Korona befejező évadában Forrás: Tim Graham Photo Library via Getty Images/Tim Graham

Richard Fitzwilliams királyi kommentátor a MailOnline-nak arról beszélt, hogy az az elképzelés, miszerint Dianát szellemként ábrázolják, teljesen furcsa, szánalmas és ízléstelen. Elmondta, hogy jó lenne, ha ez ellen Károly is felemelné a szavát, és nagyon jó lenne, ha Vilmos és Harry herceg megszólalhatna, ugyanis biztos benne, hogy nekik se teszik a koncepció.

A királyi szakértő szerint mindez csupán szenzációhajhászat a Netflix részéről, volt, aki úgy kommentálta, hogy az igazi ötletekből kifogyhattak, ha már idáig süllyedtek a befejező évadban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.