Megszólalt a patológus, aki Dianát boncolta: a hercegné túlélhette volna a balesetet

Forrás: Pinterest -
patológus boncolás Diana hercegné Diana hercegnő autóbaleset
Dr. Richard Shepherd, a világ egyik leghíresebb törvényszéki orvosszakértője több mint 23.000 holttestet vizsgált már meg karrierje során — az egyikük Diana volt.

Sheperd végezte a autóbalesetet szenvedett hercegné második boncolását, és azt állítja, Diana túlélhette volna a balestet. Vilmos és Harry herceg édesanyja nem csatolta be a biztonsági övét. Ha ezt megteszi, ott lehetett volna mindkét fia esküvőjén, és megismerhette volna az unokáit. A bizonsági öv megvédte volna a a súlyos sérülésektől, ha be van kötve, pár zúzódással esetleg kartöréssel megúszta volna az ütközést - írja a Mirror.

Diana túlélhette volna a balesetet Forrás: Pinterest

Dr. Shepherdöt rengetegszer kérdezik Dianáról. A legtöbbször arra kíváncsiak, hogy békés és szép volt-e a hercegné holtteste, illetve, hogy valóban terhes volt-e. Az orvos azt mondta, patológia bizonyíték nincs arra, hogy Diana állapotos lett volna.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.