Mínusz 15 fok és hózápor: itt a farkasordító hideg

Forrás: Shutterstock -
csapadék napsütés időjárás hózápor
Enyhe évvége és évkezdet után megérkezett újra a hideg hazánkba. Szikrázó napsütés és hózáporok váltják egymást, hajnalonta mínusz 15 fok is lehet. 

Kedd

Napos, száraz téli időre számíthatunk. A szél is gyenge marad. Reggel -15 és -5 fok között, délután +1 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szerda

Napos, száraz téli időre számíthatunk. A szél is gyenge marad. Reggel -15 és -5 fok között, délután +1 fok körül alakul a hőmérséklet.

Itt a hideg, kemény mínuszok várhatók. Forrás: Shutterstock

Csütörtök

Délutánig ismét sok napsütés várható, majd északkelet felől megnövekszik a felhőzet, de estig nem alakul ki csapadék. Az északnyugati szél megélénkül. Reggel -7, délután +2 fok valószínű.

Péntek

A változóan felhős égből esetleg északkeleten fordul elő hózápor. Élénk, néhol erős lesz az ÉNy-i szél. Marad a +2 fok körüli maximum.

Hétvége

Gyengén felhős időre van kilátás, mindkét nap lehet többórás napsütés. Nem lesz számottevő csapadék. Ismét erősödnek a hajnali fagyok, néhol akár -12, -10 fok is lehet. Délutánonként +1, +3 fok ígérkezik - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.