A ráncos, megereszkedett arcbőr titka... Avagy: hogyan előzzük meg idő előtt a bajt?

PR cikk BIOLA szépségápolás kozmetikum
A sima, ragyogó arcbőr sokak álma, de az idő múlásával a bőr is öregszik, veszít rugalmasságából. Számos tényező befolyásolja ezt a folyamatot, de szerencsére sokat tehetünk a bőrünk fiatalságának megőrzéséért. Dr. Gyovai Viola (PhD), a BIOLA biokozmetikumok megalkotója szerint egy jó, biokozmetikumokból álló arcápolási rutinnal 5-10 évvel is fiatalosabb kinézetű lehet a bőrünk!

Hogyan tegyük tönkre bőrünk fiatalságát?

Az első mumus a napfény. A túlzott, leégésekkel tetőzött szolizás/napozás a bőr korai öregedésének egyik fő oka. A káros UV sugarak roncsolják a kollagént és elasztint, a bőr rugalmasságáért felelős proteineket. Ezért elengedhetetlen a fizikai fényvédelmet nyújtó, bio fényvédő használata, a kalap és napszemüveg viselése a napos napokon. A kémiai (kommersz) fényvédők egészségügyi kockázatairól egyre gyakrabban beszélnek, ezért kerüljük őket! Az életmódhoz kapcsolódik a dohányzás, ami a bőrnek sem tesz jót! A cigarettafüstben lévő káros kátrány anyagok gyulladást okoznak a bőrben, és felgyorsítják az öregedési folyamatot. A dohányzás elhagyása nemcsak a bőrünknek, de az egész szervezetünknek jót tesz, valódi felszabadulást jelent.

Kivagy idegileg? A krónikus stressz ronthatja a bőr kollagéntermelését, fakóvá és szürkévé teheti az arcbőrt és úgy általában a napjainkat is. Ha rossz a hangulatunk, sikertelennek érezzük magunkat, a világ összes plasztikai műtéte sem menthet meg minket! Ezért kiemelten fontos, hogy megtanuljunk kezelni a stresszt jógával, meditációval, vagy a természetben töltött idővel.

Forrás: www.biola.hu

A BIOLA szakterülete a legmagasabb színvonalú bőrápolás

A nem megfelelő bőrápolási rutin hatványozza a már meglévő nyűgjeinket. Dr. Gyovai Viola (PhD) a természetes szépségápolás szakértőjeként és a BIOLA cégtulajdonosaként olyan tanúsított biokozmetikumokat gyárt, amik bőrtípus szerint lézerpontossággal iktatják ki a bőrpanaszok gyökerét. Semmi mást nem alkalmazunk a kozmetikumokban, csak olyan hatóanyagokat, amik a bőrnek jót tesznek, a fiatalosabb bőranyagcserére serkentik a bőrt.

Miért fontos ez? A durva bőrtisztítószerek, a szintetikus illatanyagok, az irritáló összetevőket tartalmazó kozmetikumok károsíthatják a bőr védőrétegét, és érzékennyé, allergiákra is hajlamossá tehetik. Ha viszont a gyógynövények és növényi olajok, gyümölcsök, zöldségek bio hatóanyagait tégelybe zárjuk, a lehető legtermészetesebb módon tudjuk bőrünk egészségét és szépségét támogatni! Szakterületünk a bio anti-ageing hatóanyagokban gazdag nappali és éjszakai arcápolók, szérumok, melyek rendkívül magas hatóanyagtartalmukkal a legráncosabb bőr feszesítésében, kisimításában is segítségünkre lesznek!

Mit sem érnek a kozmetikumok, plasztikai műtétek, ha az életmódunkon semmit sem változtatunk. A nem megfelelő táplálkozás, a kevés folyadékfogyasztás, a mozgásszegény

életforma mind hozzájárulnak a bőr korai öregedéséhez. A bőrünk fiatalos ragyogása érdekében táplálkozzunk egészségesen, fogyasszunk sok bio zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonát és folyadékot, emellett mozogjunk rendszeresen!

A biokozmetikumok fantasztikus szépítő ereje, az age defence hatóanyagokkal és az antioxidánsokkal az anti-ageing arcápolás során is megmutatkozik! A biokozmetikumok természetes hatóanyagok révén kíméletesebbek a bőrhöz, nem tartalmaznak parabéneket, szulfátokat, szintetikus illatanyagokat és színezékeket. Fenntartható gyártásuknak köszönhetően a környezetet sem terhelik!

Forrás: www.biola.hu

A teendők összefoglalva

Használjunk arcradírt 7-10 naponta!

Minden reggel a megtisztított arcbőrre vigyük fel a kedvenc bio szérumot, a hidratáló és anti-ageing hatóanyagokban gazdag arckrémet és a fényvédőt!

Arcmaszkot hetente 1-2 alkalommal a bőr mélytisztítására vagy hidratálására és mélytáplálására használhatunk.

Igyunk sok folyadékot a bőr hidratáltságának megőrzéséhez - ha feszes arcbőrt szeretnénk, nem elég csak kívülről hidratálni a bőrt!

Aludjunk eleget, hogy bőrünk regenerálódni tudjon, az éjszakai bőrmegújítást támogassuk bio éjszakai arckrémekkel

Ne aggódjunk! Ha odafigyelünk a bőrünkre és az egészséges életmódra, a biokozmetikumok és a természetes hatóanyagok segítségével sokáig megőrizhetjük bőrünk fiatalságát és feszességét. 4-6 hétig tartó gondos ápolással a legmélyebb ráncokat is kisimíthatjuk, rejuvenált, fiatalosabb bőrünk lehet! A belső harmónia és a kiegyensúlyozott életmód a külső ragyogás kulcsa is.

Extra tipp: A professzionális kozmetikai kezelések hatékonyak lehetnek a már meglévő ráncok és pigmentfoltok ellen, de bízzunk meg a szakember tanácsában a megfelelő kezelés kiválasztásakor: keresd országszerte a BIOLA kozmetikusait 

Forrás: www.biola.hu

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.