Nemcsak otthon, a családdal ünnepelték a karácsonyt a színészek gyerekei, hanem a Jóban Rosszban filmsorozatban is kivették részüket az ajándékozásból 2014-ben. 

A Csillagvirág klinika gyógyulásra váró csöppségei között pár jelenet erejéig tavaly feltűnt két színésznő gyermeke is. Végh Juci kisfia, Bence és Fábián Anita kislánya, Pipi a sorozat karácsonyi ünnepségét élvezték.
"Bence kicsi kora óta úgy nevelkedett, hogy ne ijedjen meg az idegenektől. Sokszor volt bent eddig is a stúdióban és mindenki szereti, így nem volt vele gond. De ez egy különleges alkalom volt, nem akarjuk hosszasan szerepeltetni, hisz még csak bölcsődés" - mesélte 2014-ben Végh Judit színésznő.

Forrás: Red Lemon Media
Végh Juci kisfia, Bence anyukájával és a sorozat egyik jelenetében

Fábián Anita lánya döntésére bízta a szereplést. "Régen nem szerettem volna, hogy Pipi szerepeljen a sorozatban, hiszen ez nem gyereknek való szakma és őt sem igazán érdekelte. Azóta azonban eltelt néhány év, és újra elbeszélgettem vele a dologról. Most már ő szerette volna, én pedig igent mondtam, mert úgy érzem, elég nagy, hogy megértse a feladatot. Azt látom, hogy van hozzá tehetsége és ráadásul sokat is tanulhat ebből a munkából. Noha most csak egy jelenet erejéig szerepelt a sorozatban, óriási fegyelemre volt szükség a forgatáson, s ennek ő maradéktalanul megfelelt. Nem erőltetem a médiában való szereplést, de egyszerűen olyan különleges kisugárzása van a kislányomnak, hogy mindenki felfigyel rá, mindenki fotózni szeretné. Mondtam is neki, hogy a Jóisten megajándékozta ezzel a fénnyel, amelyet ő áraszt, s ezt meg kell becsülni" - tette hozzá tavaly a Jóban Rosszban Szilviája, aki azt sem tartja kizártnak, hogy lánya hozzá hasonlóan színész lesz.

Forrás: Red Lemon Media
Fábián Anita kislánya, Pipi boldogan alakítja szerepét