Nánási szemével a világ csend gyerekek Nánási Pál belső béke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.

Néha a gyerekek ügyesebbek és igazi profiként pózolnak a kamera előtt. De aztán kell egy pillanat, amikor megpihenhetnek és a saját belső hangjukra figyelhetnek, hogy abból merítsenek erőt. Most ilyen pillanatokat mutatok meg.

Fotó: Nánási Pál

Nézd meg a többi ellesett, intim pillanatot is!

Papírangyal, "készlény", gyöngymedve és társai – amikor a szeretet varr, fűz, hajtogathttp://www.life.hu/advent/lelekmelengeto/20141217-kezzel-keszitett-ajandekok-erteke-karacsony.htmlSokszor esik szó a kézzel készített ajándékok értékéről, így karácsony kapcsán pedig különösen nagy hangsúlyt kap a téma. Egyre többen vannak azok, akik elhiszik, hogy a saját kezűleg barkácsolt ajándék személyessége olyan pluszt képvisel, amit egyetlen boltban megvásárolható ajándék sem képes felülírni.LélekmelengetőOrigoMiért pont karácsonykor robban a bomba? Segítünk, hogy ne a düh uralja az ünneped!http://www.life.hu/advent/lelekmelengeto/20141217-karacsonyt-indulat-duh-agresszio-ovezheti.htmlMindannyian tudjuk, mi az eredeti üzenet. A megbékélés, az elcsendesedés, az egymásra figyelés, a számadás ideje ez. Jelen helyzetben és adott körülmények között, nagyon sokszor azonban az egész évben felhalmozódott düh, csalódottság és frusztráció kap helyet az ünnepi asztalnál.Lélekmelengető--Zacher Gábor: "A gyereknevelés a világ legnehezebb extrém sportja" - Szily Nóra adventi interjújahttp://www.life.hu/advent/lelekmelengeto/20141216-szily-nora-adventi-interju-zacher-gabor.htmlMindjárt itt vannak az ünnepek. De számít ez? Ez számít? Lehet egy kiemelt dátumtól kezdve másként élni, másként viszonyulni, másként elfogadni – másként szeretni? Vagy ez csak illúzió, és a megoldás sokkal egyszerűbb és mégis jóval nehezebb?LélekmelengetőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.