Zalatnay Sarolta különleges hagyománnyal éli mindennapjait. Bár még csak most kezdődött az adventi időszak, az énekesnőnél már teljes pompájában áll a fa. De nem is ez a legérdekesebb a művésznő tárnoki otthonában.

Zalatnay Sarolta máshogy ünnepli a karácsonyt, mint a magyarok többsége. Az énekesnő a TV2 Mokka című reggeli műsorának volt a vendége, ott mesélt a különös karácsonyi tradícióról.

Zalatnay Cini karácsonyfája tíz éve áll a lakásban, azóta egyszer sem tette el, csupán a díszeket változtatja az évszaknak megfelelően.

"A karácsonyfa egész évben áll. [...] Néhány napja szedtük le a halloweeni díszeket róla. Most már karácsony, illetve mikulás, és ez így marad egészen Valentin-napig. Valentin-nap lecserélve: szívecskék, szeretlek, satöbbi. Utána a nyuszi, húsvét. Nyáron [...] nyári: virágok, gyümölcsök, mindent fölrakok rá. Mondjuk az sokáig nem marad, mert a gyümölcs meg egyéb egy kicsit megrohad, akkor azt le kell szedni. De a fa mű, úgyhogy az azért működik. És utána elölről az egész: Halloween, Mikulás, satöbbi" - mesélte az énekesnő. A fán kívül egyébként már számtalan ünnepi dekoráció van a házban, közülük sok a riportra készülve került fel.

 

 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!