Meg akarták ölni a Jégvarázs hóemberét, Olafot

Olaf Jennifer Lee Olaf, a hóember Jégvarázs sztárok Walt Disney Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ikonikus és szeretett karakterrel kevesebb létezne, ha a készítők végrehajtják a kreatív igazgató kérését.

Jennifer Lee nemcsak a Walt Disney kreativ igazgatója, hanem a Jégvarázs társrendezője is. A szakember csak később került a stáb tagjai közé, amikor a film már fejlesztés alatt állt. Megmutatták neki a Jégvarázs egy korai vágását, amelyet látva Lee csak annyi feljegyzést hagyott, hogy "Öljétek meg a hóembert" – írja a Variety.

Forrás: Forum Hungary

Mindez meg is történt volna, ám az egyik animátor elkészített egy háromoldalas kiegészítést a forgatókönyvhöz, melyhez Josh Gad színész-humorista szolgált inspirációként. Ezt a figurát már ellenállhatatlannak találta Lee, így benne maradhatott a történetben, sőt Olafnak maga Gad kölcsönözte a hangját a filmben.

A Jégvarázs hatalmas siker lett: a Legyen hó! című dalt világszerte milliók ismerik, és rengeteg gyermek gyűjti a jégvarázsos relikviákat, ajándéktárgyakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.