Emberek ezrei előtt énekelt az ukrán kislány, aki egy óvóhelyen adta elő a Jégvarázs betétdalát

Orosz-ukrán háború menekült Jégvarázs orosz ukrán háború ének Legyen hó menekült kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március elején az egész világot bejárta az a videó, amelyben egy hétéves kislány az egyik ukrán óvóhelyen a szörnyű körülmények ellenére vidáman énekli a Jégvarázs című mesefilm betétdalát. A menekült kislány most egy jótékonysági koncerten lépett fel több ezer ember előtt.

Amelie jelenleg biztonságban van nagymamájánál Lengyelországban. A kislány sikersorozata pedig nem ért véget, ugyanis nemrég egy koncerten léphetett színpadra. A lengyelországi Lodz-ban tartottak egy jótékonysági koncertet, ahol az esemény nyitányaként Amelie elénekelhette az ukrán himnuszt.

A hétéves gyermek nem jött zavarba a hatalmas tömegtől és hibátlanul elénekelte országa himnuszát. A rendezvényt azért szervezték, hogy adományokkal segítsék az Ukrajnából menekülőket és a háborús zónákban ragadt civil lakosságot.

A kislány előadását ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.