Így készül Markó Rebeka TikTok inspirálta sminkje lépésről lépésre

inspiráció Tiktok smink Markó Rebeka Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian beleeshetünk abba a hibába, hogy látunk egy sminket az interneten, mégsem tudjuk otthon magunknak elkészíteni. Érdemesebb a sminktechnikákat videó alapján megtanulni, így a Kon-tour következő, január 2-ai epizódja ebben lesz segítségetekre: Markó Rebeka megmutatja, hogyan készíts egy TikTok inspirálta full-sminket, lépésről lépésre.

A TikTokot görgetve sokunk elfantáziál azon, hogy bárcsak tudna profin sminkelni vagy legalább lenne némi kézügyessége a technikák elsajátításához. A legtöbb TikTok sztárnak semmilyen előképzettsége nincsen, sőt, ők is az internet világából tanultak meg sminkmestereket meghazudtoló módon alkotni az arcukon.

Miért ne használnád arra a TikTokot, hogy te is elsajátíts néhány sminktrükköt ezekből a rövid videókból ?

Markó Rebeka influenszer is önszorgalommal sajátította el a sminkes szakma rejtelmeit Forrás: Csudai Sándor - Life.hu

Markó Rebeka influenszer is magánszorgalommal sajátította el a sminkes szakma rejtelmeit. A Kon-tour következő részében a szépséges véleményvezér épp egy TikTok inspirálta, vöröses árnyalatú sminket mutat be lépésről lépésre. A videóban elárulja, melyik az a termék, amelyből ő sosem spórol sminkelés közben, sőt az is kiderül, hogy egy elrontott termékválasztást hogyan korrigál egy rendhagyó megoldással.

Induljon az újév tökéletes megjelenéssel! Ha szeretnél otthon te is elkészíteni egy TikTok inspirálta sminket Markó Rebeka segítségével, akkor ne hagyd ki a Kon-tour következő epizódját.

Keresd a Kon-tourt minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n.

Forrás: Csudai Sándor - Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.