Már megveheted a jegyed a Balaton Soundra, ráadásul akciósan

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Balaton Sound vásárlás fesztivál bérlet jegy értékesítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 1-jén indult a 2015-ös Balaton Sound fesztivál jegyértékesítése, amelynek első tízezer bérletét olcsóbban lehet megvásárolni.

December 1-jétől már megvásárolhatók a 2015-ös Balaton Sound jegyei – jelentették be a fesztivál szervezői. A hírek szerint érdemes sietni, hiszen az első tízezer bérlethez kedvezményes áron, 39.990 forintért juthatnak hozzá a bulizni vágyók.

Ízelítő a tavalyi fesztiválozásból Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A szervezők elmondták: nem csupán a fesztivál programjai újulnak meg, hanem a helyszín is. A fő programhelyszín, a Party Aréna másik helyre kerül és 30-40%-kal nagyobb lesz, illetve a tavaly kialakított rendezvényterület a Balaton vizére épülő új helyszínekkel bővül. A jegyeket a fesztivaljegy.hu és a balatonsound.hu oldalakon lehet megvásárolni.

Most is ott a Balaton: mássz, evezz és tekerj ősszel is!http://www.life.hu/lifeutazas/20141118-balaton-badacsony-hevizi-to-pihenes-kirandulas-biciklitura-es-kikapcsolodas-osszel-is.htmlKi mondta, hogy attól, hogy vége van a nyárnak, és hűvös szelek járnak, le kell mondanod a vízi élményekről? Miért gondolod, hogy jövő nyárig kellene várnod arra, hogy újra lemehess a Balatonra? Hol van az leírva, hogy ősszel nem csobbanhatsz bele egy tóba, vagy épp nem próbálhatod ki az evezést? Nos, sehol.Utazás--Vogue címlapra vágyik Miss Balaton, Király Lilihttp://www.life.hu/bulvar/20140825-vegre-nyaralni-mehet-balaton-szepe-kiraly-lili.htmlA 20 éves szépség úszik a boldogságban, és erre minden oka meg is van. Egy álma vált valóra, mikor kimondták a nevét a Miss Balaton 2014-es szépségversenyén, és ezzel az ő fejére került a díszes korona. Lili fiatal kora ellenére tele van vágyakkal, álmokkal, amiket nem rejt véka alá. Alig várja, hogy kezdetét vegye az az utazás, mely a cím elnyerésével jár, és ezzel új kapuk nyíljanak meg előtte.TV + Bulvár--Európa legjobbja lehet a Sziget Fesztiválhttp://www.life.hu/kult/20141009-a-sziget-a-volt-a-balaton-sound-b-my-lake-a-fesztival-ismet-versenybe-szall-europa-fesztivaljainak.htmlA négy „szigetes" fesztivál ismét versenybe száll Európa fesztiváljainak legnagyobb elismeréséért.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.