Hoppá! Így csókolózik Kovács Patrícia és Gryllus Dorka

csók Gryllus Dorka film Kovács Patrícia Félvilág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen erotikusra sikerült a Félvilág című legújabb magyar kosztümös thriller.

A film számos meglepetést tartogat, nekünk elsőre egy különleges csókjelenet ragadta meg a fantáziánkat. Ebben Gryllus Dorka és a jelenleg a Got Talent zsűritagjaként látható, a filmben a kor legkeresettebb prostituáltja, Kovács Patrícia váltanak egymással forró nyelvest. A Monarchia végnapjaiban játszódó film egyébként három nő szerelmi háromszögét és egy kegyetlen gyilkosság történetét meséli, írja az Origo Filmklub.

Korábban a Life.hu-nak adott interjújában a következőket mesélte Patrícia a film születéséről: "A testem is átalakult és furcsa volt arra gondolni, hogy az a dússág, amivel én egyáltalán nem voltam kibékülve, amit nem éreztem sajátomnak, abban bárki meglátja a vonzó szexideált. De elolvastam a forgatókönyvet, és nem volt kérdés, hogy össze kell kapjam magam a castingra. Aztán eltelt még fél év a forgatásig, ami nagyon jól jött nekem, de örökre hálás leszek Szász Attilának, a film rendezőjének, hogy meglátta bennem ezt a nagyon buja, nagyon ellentmondásos, nagyon vonzó nőt." - nyilatkozta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.