Stohl András: "Nem tudok parancsolni a farkamnak"

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
szerep Válótársak sorozat Stohl András karakter
Az RTL Klubon induló legújabb sorozat egyik főszereplője, Stohl András nőfaló karakteréről vallott. 

„Egy 40 körüli embert alakítok, aki nagyon ápolt, az a fajta férfitípus, aki nagyon szereti a nőket, nagyon szeret flörtölni, hódítani, de ugyanakkor rendkívüli módon szereti a feleségét és a családját, ragaszkodik hozzájuk. Ebből is adódik a konfliktus, hogy egész egyszerűen a karakterem szerint nem tudok parancsolni a farkamnak. Olyan vagyok, mint egy szenvedélybeteg. Nem alkoholista, nem szerencsejáték-függő, hanem nőfüggő lettem a karakterem szerint." - idézi Stohl szavait a Blikk.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Lesifotó: Véresre verték Jake Gyllenhaal fejéthttp://www.life.hu/kult/20151031-veresre-pufoltek-jake-gyllenhaal-fejet-legujabb-filmjenek-forgatasan.htmlBorzalmasan fest a hollywoodi színész - egy lesifotós örökítette meg, ahogyan próbál magához térni.KultA valóságban így halnának meg a Disney-hercegnők (18+)http://www.life.hu/kult/20151031-a-valosagban-igy-halnanak-meg-a-disney-hercegnok-ariel-belle-elsa-hamupipoke-hofeherke.htmlA gyönyörű fiatal művésznő, Shonagh Scott egészen másképpen látja a Disney-hercegnők halálát, mint azt a mesék olvasása után elképzelhetnénk. KultOrigoRihanna anyaszült meztelenül gyilkol (18+)http://www.life.hu/kult/20151031-rihanna-anyaszult-meztelenul-gyilkolt-bitch-better-have-my-money-cimu-klipjeben-kimaradt-jelenetek.htmlIsmered már Rihanna Bitch better have my money című, fergetes videóklipjét? Ha nem lenne elég a filmbe illő képsorok brutalitása, most megmutatjuk a kimaradt jeleneteket... Csak erős idegzetűeknek!KultThinkstock30 érdekesség a 30 éves Vissza a jövőbe című kultfilmrőlhttp://www.life.hu/kult/20151019-30-erdekesseg-a-30-eves-vissza-a-jovobe-cimu-kultfilmrol.html1985-ben mutatták be először, e héttől pedig újra játsszák a magyar mozik a Vissza a jövőbe első részét — melynek folytatásában ráadásul épp 2015 októberébe utaznak a szereplők, így különösen aktuális, hogy megosszunk a filmekről egy csomó érdekes információt kedves olvasóinkkal. Kult--Színpadra vitték Geszti Péter életéthttp://www.life.hu/kult/20151020-geszti-peter-elete-a-momentan-tarsulat-fohos-cimu-eloadasaban.htmlA Momentán Társulat színészei legújabb darabjukra, a Főhős bemutatójára készültek, amelynek főszereplője ezúttal Geszti Péter volt. Az egykori Rapülők zenekar frontembere az előadásban őszintén beszélt magánéletéről. KultA 8 legjobb idézet a szerelemrőlhttp://www.life.hu/kult/20150926-a-nyolt-legjobb-idezet-a-szerelemrol.htmlTegye fel a kezét az, aki soha nem volt még szerelmes. A szerelem jön és lecsap, akár akarjuk, akár nem. Lehet felemelő, izgalmas, de ugyanúgy lehet fájdalmas, esetleg beteljesületlen. Íme, 10 szuper idézet erről a különös érzésről. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.