királyi család könyv Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család életéről szóló mesekönyv Sarolta hercegnő májusi születésnapján kerül a boltok polcaira. A hírek szerint a könyvben több olyan történet is lesz, mely tényleg megtörtént a családdal.

A könyvben szerepelni fog Katalin hercegné, Vilmos herceg, György herceg, a kis Sarolta és négylábú kedvencük, Lupo is. A szerző, David Seow nagy rajongója a királyi háznak, főleg miután személyesen is összefutott velük a pár Szingapúri látogatása során - írja a Hellomagazine.

Forrás: Facebook/The British Monarchy

Davidnek nem ez volt az egyetlen találkozás a családdal: gyermekként összefuthatott Diana hercegnővel, amikor az édesanya az országukban járt.

Először ment síelni a gyerekekkel a királyi család - Fotó!

A család a francia Alpokba repült egy hosszú hétvégére, és szeretnének bemutatni néhány képet a közös útjukról - szólt a palota hivatalos közleménye a fotókhoz, melyeken a kis György és húga, Sarolta hercegnő is szerepel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.