Elhunyt Fekete Gyula, vagy ahogy mindenki ismeri, Szaxi Maxi

Forrás: facebook/Szaxi Maxi -
halál Fekete Gyula Szaxi Maxi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú betegség után távozott az élők sorából a Hungária együttes szaxofonosa, Fekete Gyula, vagyis Szaxi Maxi.

Fekete Gyula néhány nappal a 68. születésnapja előtt távozott az élők sorából. Néhány éve agyvérzést kapott, és ugyan azonnal kórházba szállították, sokáig válságos volt az állapota. Sajnos később sem javult sokat, hiába kapott szakszerű kezelést.

Elhunyt Fekete Gyula, vagyis Szaxi Maxi Forrás: Facebook/Szaxi Maxi

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a mai napon Fekete Gyula, Szaxi Maxi, hosszú küzdelem után úgy döntött, hogy pihenni tér. Köszönjük, hogy megtanítottál bennünket szívvel élni és oroszlánként harcolni! A gyászoló család" – idézi a Bors a család gyászjelentését.

Pár nap és látható lesz a Patrick Swayze életéről szóló dokumentumfilmhttp://www.life.hu/kult/20190821-par-nap-es-lathato-lesz-a-patrick-swayze-eleterol-szolo-dokumentumfilm.htmlSzeptember 14-én lesz 10 éve, hogy a Ghost és a Dirty Dancing sármos sztárja 57 éves korában elhunyt. A halálos hasnyálmirigyrák azonban nem vehette el a színészt a rajongóitól, életéből ugyanis film készült. Kult--Neo visszatér! A Mátrix 4. részében Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is szerepelni foghttp://www.life.hu/kult/20190821-neo-visszater-a-matrix-4-reszeben-keanu-reeves-es-carrieanne-moss-is-szerepelni-fog.htmlAz idén márciusban 20 éve mozikba kerülő Mátrix egyedi látványvilágával és már-már filozofikus mélységekig menő mondanivalójával az egyik legmeghatározóbb alkotássá vált. A trilógia folytatásáról már lehetett pletykákat hallani, de most meg is erősítették. A csapatban Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss mellett a rendezőpáros egyik fele, Lana Wachowski is fix helyet tudhat a magáénak. Kult--Megvan a 25. James Bond-film címehttp://www.life.hu/kult/20190821-megvan-a-25-james-bondfilm-cime.htmlMegvan a 25. James Bond-film címe: No Time to Die (Nincs idő meghalni) - jelentették be a producerek. Kult--Átadták a Petőfi Zenei Díjakat Zamárdibanhttp://www.life.hu/kult/20190821-atadtak-a-petofi-zenei-dijakat-zamardiban.htmlTizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján kedd este. Kult--Elhunyt Ben Unwin színész: otthonában találták holtanhttp://www.life.hu/kult/20190820-elhunyt-ben-unwin-szinesz-otthonaban-talaltak-holtan.htmlBen Unwin színész 41 évesen távozott az élők sorából: testére otthonában találtak rá. Kult--Zenés színházi tehetségkutató indul az István, a király rockopera megújításárahttp://www.life.hu/kult/20190819-zenes-szinhazi-tehetsegkutato-indul-az-istvan-a-kiraly-rockopera-megujitasara.htmlZenés színházi tehetségkutató indul általános iskolások számára az István, a király rockopera megújítására és újraértelmezésére; a jelentkezőknek a rockopera egy részletét kell előadniuk - mondta el Szörényi Levente Kossuth-díjas zeneszerző-szövegíró az M5 kulturális csatorna hétfő esti híradójában. KultFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.