Úgy tűnik, Tiger Woods, az amerikai profi golfozó már túltette magát botrányos válásán, nemrég ugyanis egy 22 éves, az exfeleségére hajazó szőkeséggel kezdett el járni.

Tiger Woods, miután botrányosan elvált Elin Nordegrentől, a svéd szupermodelltől - a szépség baseballütővel verte szét hűtlen férje kedvenc autóját -, lassan kezdi visszanyerni régi énjét. A nőügyeiről ismert Tiger ugyanis nemrég a 22 éves Alyse Lahti Johnsonnal kezdett el járni.

AFP


 
A pár még csak néhány hete ismerkedett meg egymással, de már többen is látták őket Tiger luxusjachtján, és az ismerősök szerint sok időt töltenek együtt. Hogy ezúttal meddig tart Tiger boldogsága, megsaccolni sem lehet, mindenesetre a hölgy kora ellenére nem tűnik ártatlan lánykának, hiszen tavaly még ittas vezetésért is letartóztatták Floridában.

Luxusprosti vagyok - csak a leggazdagabbaknak!http://www.life.hu/szeress/szex/20110318-szex-es-prostitucio-a-21-szazadi-kurtizanok-vilaga.html 5 meglepő tény a szexrőlhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110318-5-meglepo-teny-a-szexben.html 5 ok, amiért tuti, hogy félrelép a pasi!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110318-5-ok-amiert-a-ferfi-felrelep.html Szex anno - Dédapáink piszkos kis titkaihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110317-szex-es-parkapcsolat-dedapaink-piszkos-kis-titkai.html Fogj herceget! - A legszexibb kékvérűekhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110316-hercegek-europaban.html