A Walt Disney Animation Studios újra a vászonra varázsolja egyik legnagyobb klasszikusát, A Szépség és a szörnyeteget, Disney Digital 3D™-ben, ezzel bevezetve egy teljesen új generációt a Disney klasszikusok világába lenyűgöző 3D-s látványvilággal fűszerezve.

A film az okos és káprázatosan szép fiatal lány, Belle történetét meséli el, akit kastélyában foglyul ejt egy félelmetes szörnyeteg.  Kétségbeejtő helyzete ellenére Belle barátságot köt a kastély bűbájos személyzetével, az életre kelt tárgyak társaságával: a kis Csészikével, a teáskanna Kanna mamával, a gyertyatartóval és a faliórával. Mindeközben megtanulja, hogyan lásson át a Szörnyeteg elrettentő külsején, hogy felfedezze egy igazi herceg szívét és lelkét.

Forrás: Fórum Hungary Kft.

A helyes válasz természetesen a B) volt, azaz Belle-nek hívják a szépséget. Nyertesek: Rafael Brigitta, Csabai Kitti, Márton Eszter, Perényi ENikő, Horváth Renáta, Mészáros Ágnes, Kovács Eszter, Váradi Attila, Molnár Tímea és Séra Bernadett. Gratulálunk! E-mailben is értesítünk Titeket, a kuponokat pedig postázzuk.Howard Ashman és Alan Menken által jegyzett felejthetetlen zenével és a lenyűgözően tehetség énekesekkel, a Szépség és a szörnyeteg volt az első animációs film, melyet a legjobb filmért járó Oscar-ra jelölt az Amerikai Filmakadémia.

Érdekességek:

  • A filmet hat Oscar-díjra jelölték, melyből az Alan Menken és Howard Ashman jegyezte dalért a Legjobb eredeti filmdalért járó Oscart nyerte el, és a Legjobb eredeti filmzenéért járó Oscart is, mely Menken nevéhez fűződik.
  • A Szépség és a szörnyeteg volt az első olyan animáció, amely átlépte a 100 millió dolláros bevételi álomhatárt bemutatásakor.
    Alan Menkent az Amerikai Filmakadémia tizenötször jelölte, ebből hétszer nyert. Howard Asham az 1991-es halálát megelőzően hat Oscar-jelölést kapott, melyből kétszer nyert.
  • Három évvel a film megjelenése után, A Szépség és a szörnyeteget elkezdték játszani a Broadway-en. A musical a Palace Theatre-ben futott 1994 és 2007 között, 5464 előadással, így mindenidők nyolcadik legtovább futó darabja lett. Világszerte tizenhárom országban és 115 városban nyűgözte le közönségét.

A Walt Disney Animation Studios egyik legnagyobb klasszikusa, a Szépség és a szörnyeteg visszatér a mozivászonra Disney Digital 3D™-ben, ezzel bemutatva Belle-t, a Szörnyeteget és a kastély bűbájos személyzetét, a teáskannát, a gyertyatartót és a faliórát egy teljesen új generációnak.

BEMUTATÓ: 2012. február 16.

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

Ha Te is szeretnéd megnézni ezt a klasszikus mesét 3D-s köntösben, akkor válaszolj a lenti kérdésre, és légy türelemmel!

Hogy hívják a "Szépség"-et a filmben?
a) Csészi
b) Belle
c) Szimba

A helyes választ az info@life.hu e-mail címre küldd el, a levél tárgyába ezt írd: A szépség és a szörnyeteg. EGY MEGFEJTŐTŐL CSAK EGY VÁLASZ E-MAILT FOGADUNK EL - a többit töröljük. A helyes válasz betűjele mellett a teljes nevedet és a címedet se felejtsd el beleírni a levélbe, hogy tudjuk hova postázzuk a nyereményed, ha bekerülsz aközé a 10 szerencsés közé, akik egy páros belépőt kapnak a filmre.

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT


1.  A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (székhelye: 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő A szépség és a szörnyeteg nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").

2. A játékban való részvételhez az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolni, és a megfejtést az info@life.hu e-mail címre elküldeni. A Nyereményjáték 2012. február 13-én indul és 2012. február 19-éig tart. A kérdésre e-mailben választ küldő személy ("Játékos") az e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött megfejtés elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt.

Hogy hívják a "Szépség"-et a filmben?
a) Csészi
b) Belle
c) Szimba

3. A Nyereményjáték nyereményét a Fórum Hungary Filmforgalmazó Kft. ajánlotta fel, amely az alábbi: 10 db páros Cinema City mozijegy kupon  A szépség és a szörnyeteg című filmre.

4. A Nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik.  A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.)

5. A Szervező a nyereményt a megfelelő választ elküldő Játékosok között sorsolja. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 2 napon belül nem elérhető illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.).

7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai e-mailben értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám.

8. A Nyeremény Felajánló a nyereményt a nyertessel egyeztetett időpontban és helyszínen adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.

9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
- amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyeremény Felajánlónak illetve a Magyar Posta Zrt.-nek (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.).
A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.

10. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá  a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

11. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei:
Telefonszám: (06-1) 371 3497
e-mail cím: info@life.hu