A napokban öngyilkos lett Thomas "Tommy" Marth, a The Killers rockbanda szaxofonosa.

A halottkém is megerősítette: Thomas "Tommy" Marth a hét elején a Las Vegas-i otthonában fejbelőtte magát. A 33 éves zenész 2008-2010 között koncertezett a népszerű együttessel, akiknek a Sam's Town és a  Day & Age című albumukon is közreműködött. A banda egyébként az idei Sziget fesztivál utolsó napjának sztárfellépője lesz.

www.facebook.hu

"Múlt éjszaka elvesztettük barátunkat, Thomas Marth-ot. Imádkozunk a családjáért. Ővele egy fény távozott Las Vegasból. Jó utat, Tommy" - írták zenésztársai, Brandon Flowers, Dave Keuning, Mark Stoermer és Ronnie Vannucci a csapat weboldalán. A zenész halála azért is szörnyű, mert a csapat egyik korábbi példaképe, Kurt Cobain is öngyilkos lett 1994-ben. Cobain együttese, a Nirvana inspirálta a The Killers zenekart is.
Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!
Újabb magyar színésznő távozott: május 10-én búcsúztatják a Thália Színház egykori tagjáthttp://www.life.hu/szorakozz/20120426-ujabb-magyar-szineszno-tavozott-majus-10en-bucsuztatjak-polonyi-gyongyit.html Ideges nők, hűtlenkedő férfiak - Ezért lép félre a pasi (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120425-a-ket-mesterlovesz-hutlensegi-katalogus-ferfiakrol-avagy-igy-lep.html Ikonikus filmszínésznők, akiket mindig csodálni fogunkhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120423-ikonikus-filmszinesznok-akik-megvaltoztattak-a-vilagot.html Okosak, szellemesek, szépek - Szupernők, átlagon felüli IQ-valhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120418-okosak-szellemesek-szepek-szupernok-atlagon-feluli-iqval.html