A napokban előkerült néhány, eddig sosem látott fotó híres emberekről. A képeket a zseniális amerikai fotós, Steve Schapiro készítette.

A filmvilág legnagyobbjai is szerepelnek azokon a fotókon, melyeket Steve Schapiro készített évtizedekkel ezelőtt. A művész közel ötvenéves pályafutása alkalmából előkerültek olyan, korábban nem látott képek, melyeken többek között Robert Redford, Jack Nicholson, Tina Turner és Barbra Streisand is pózolnak. Legendás filmforgatásokon és elnökválasztások alkalmából is készített fotókat Schapiro. Ha kíváncsi vagy a világsztárokra úgy, ahogy eddig sosem láthattad őket, kattints ide, és nézd meg a zseniális fotókat.

Forrás: www.steveschapiro.com
Barbra Streisand; Tina Turner és egykori férje, Ike Turner
Isla Fisher pirul a férje miatthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121123-mozi-szorakozas-program-isla-fisher-pirul-a-ferje-miatt.html Nézz rá az életedre - másként, mint eddighttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121123-mozi-film-szorakozas-nezz-ra-az-eletedre-maskent-mint.html Ez a világ legnézetteb videójahttp://www.life.hu/szorakozz/20121125-psy-gangnam-style-a-vilag-legnezetteb-youtube-videoja.html Brutális videóban mutatja meg fedetlen kebleit a színésznő (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121122-a-the-rolling-stones-doom-and-gloom-cimu-szamaban-a.html Zámbó Krisztián kiesett, de bármikor újrakezdenéhttp://www.life.hu/szorakozz/20121124-xfaktor-2012-zambo-krisztian-kiesett-de-barmikor-ujrakezdene.html