Kicsi a világ és még kisebb Hollywoodban. Az év legszentebb ünnepén a közismert rokonok is összegyűlnek az ebédlőasztal körül, hogy közösen fogyasszák el a karácsonyi ételeket, és gyertyagyújtáskor kibontsák az ajándékokat. A nyugodt, meghitt estéket különösen azért kedvelik a sztárok, mert többségük csak ilyenkor tud elbújni a világ szeme elől.

1. Dave és James Franco

Hollywood legújabb üdvöskéje Dave Franco, az A-listás színész legfiatalabb testvére, és ha álmodozó sötétbarna szemeire pillantunk, világos, hogy a vonzó külső náluk családi vonás. Ám nem a jóképűség az egyetlen hasonlóság a testvérek között, hisz mindketten tehetséges színésznek számítanak az álomgyárban. A korai időkben Dave rettegett a meghallgatásoktól, és híres bátyja miatt félt kimondani a Franco nevet, aztán később elvesztette Edward Cullen szerepét a Twilight Sagában, amiről most már úgy gondolja, hogy áldás, mert nem lett volna képes kezelni a Pattinson-hisztériát. Idén karácsonykor is biztosan fergeteges lesz a Franco családban a hangulat: édesanyjuk elmondása szerint a három fiú rettenetesen kíváncsi és eleven gyerek volt, és egyszer felfalták a festéket, amíg ő dolgozott.

Forrás: AFP

2. Jake Gyllenhaal és Peter Sarsgaard

A jóképű amerikai színésznek számos cimborája van a sztárvilágban, ám extra jó viszonyt ápol a szintén színész Peter Sarsgaarddal, aki 2009 májusában vette feleségül nővérét, Maggie-t. A Gyllenhaal testvéreknek sosem volt idegen a kamera: édesapjuk neves filmrendező és költő, édesanyjuk pedig Oscar-díjra jelölt forgatókönyvíró. Jake az utóbbi években több szőke hírességgel is járt, köztük Reese Witherspoonnal, Kristen Dunsttal és Taylor Swifttel, mostanában pedig egy 26 éves iráni diáklánnyal randizgat. A jelek szerint a Túl a barátságon sztárja még messze jár az apaságtól, addig is nővére lányait, Ramónát és Glóriát istápolja. A színész nagyon szoros kapcsolatot ápol testvérével, és a legjobb dolognak tartja, hogy bármikor meglátogathatja Maggie-éket, ami előzetes tervei szerint idén karácsonykor sem lesz másként.

Forrás: AFP

3. Jenny és Melissa McCarthy

Bár a McCarthy meglehetősen gyakori vezetéknév, mégis meglepődtünk, amikor kiderült, hogy az egykori Playmate unokatestvére a Mike és Molly című vígjátéksorozat népszerű sztárja. A '90-es évek szőke bombázója segítette Melissát a hollywoodi indulásban, ami azért is érdekes, mert a dundi színésznő messze túlszárnyalta ismert rokonát. Úgy tűnik, hogy a kiváló humorérzék a McCarthy klán génjeiben van, mivel Jenny volt a házigazdája az MTV-n futó Singled Out show műsornak, valamint öt évig élt együtt a gumiarcú komikussal, Jim Carrey-vel. Melissa a napokban kislányával indult karácsonyi beszerzőkörútra Los Angelesben, és csak elképzelni tudjuk, hogy milyen vidám ünnepi összejövetelt szervez idén a két híresség.

Forrás: AFP

4. Daisy Lowe és Gavin Rossdale

A 23 éves brit modellnek, Daisy Lowe-nak állítólag fogalma sem volt arról, hogy édesapja a Bush együttes frontembere egészen 2004-ig, amikor egy apasági vizsgálaton kiderült, hogy Gavin Rossdale a vér szerinti szülő. A zenész felesége a popikon Gwen Stefani, és házasságuk komoly veszélybe került, amikor bebizonyosodott, hogy a férfinak korábbi kapcsolatából már van egy lánya, akiről mellesleg Gavin sokáig úgy hitte, hogy a keresztlánya. A vagány és stílusos Daisy nemrégiben azt nyilatkozta, hogy csaknem 6 évig tartott, amíg rendeződött kapcsolata az apjával. Azóta Vivienne Westwood üdvöskéje többször elrepül Londonba, hogy találkozhasson féltestvéreivel, de remek kapcsolatban van mostohaanyjával is, legutóbb például hasonló szerelést választottak, amikor vacsorázni mentek egy előkelő angol étterembe.

Forrás: AFP

5. Emma és Julia Roberts

Úgy tartja a régi mondás, hogy az alma nem esik messze a fájától, és a jelek szerint a 21 éves amerikai színésznő utolérte tehetséges nagynénjét. Emma Roberts legalább olyan elszántan építgeti karrierjét, mint Oscar-díjas rokona, és a legújabb hírek szerint azt szeretné, hogy elkészüljön a Pretty Woman remake-je, hogy új életet leheljen nagynénje kultikus szerepébe. Julia Roberts mindig is szívén viselte a fiatal lány sorsát, és mostanában azon fáradozik, hogy megmentse vad unokahúgát a teljes önmegsemmisítéstől. Amióta Emma szakított a szintén színész Chord Overstreettel, kemény bulizásba kezdett, s bár a barna szépség tagadja, a kábítószerrel is szoros barátságba került. Julia szeretné, ha unokahúga egy időre hozzájuk költözne, mert úgy véli, a nyugodt családi körülmények megmenthetik a lányt a zuhanástól.

Forrás: AFP

6. Brooke Shields és Glenn Close

Lehet, hogy első pillantásra nincs nyoma a családi hasonlóságnak, de a hatszoros Oscar-jelölt Glenn Close valójában másodunokatestvére a Rúzs és New York című sorozat sztárjának. A 65 éves amerikai színésznő, Glenn Close igazán illusztris családfával büszkélkedhet, hisz édesapja Kongó elnökének magánorvosa volt, és nem utolsósorban az egyik legjelentősebb amerikai dinasztia leszármazottja. Egy leleplező interjúban Brooke Shields pedig azt mondta, hogy nehezen tud szembeszállni az idővel, és olyan életkorban van, amikor már nem találják meg a jó szerepek. Az egykori szupermodell rendkívül büszke világhírű rokonára, és nyilatkozatában arról is beszélt, hogy a mai színésznők karrierje megáll a 30-as évek közepén, kivéve, ha valakit úgy hívnak, mint Diane Keaton vagy Glenn Close.

Forrás: AFP

Karácsony, ahogy a sztárok ünnepelikhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121220-sztarok-az-unnepen-igy-karacsonyoznak-a-hiressegek.html Csillogós ünnepi smink karácsonyrahttp://www.life.hu/karacsony/kreativ/20121219-hogyan-legyek-jo-no-csillogos-unnepi-smink-karacsonyra.html Ékszerkülönlegességek karácsonyrahttp://www.life.hu/legytrendi/20121217-kulonleges-ekszerek-karacsonyra.html 10 perces karácsonyi manikűr csillámporralhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20121217-adventi-szepsegtipp-december-20-10-perces-karacsonyi-manikur-csillamporral.html Pikáns karácsonyra készülnek a srácokhttp://www.life.hu/szorakozz/20121218-szexi-pasik-pikans-karacsonyra-keszulnek-a-gordie-shore-fiui.html A legszebb karácsonyi piacok Németországbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20121218-advent-szorakozas-ismerkedj-meg-a-nemet-unnepi-szokasokkal-.html