sztárpár színésznő házasság válás mario Franchitti Ashley Judd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésző, Ashley Judd és autóversenyző férje, Dario Franchitti is tovább szaporítják az elváltak listáját.

Az elszomorító hírt kedden a színésznő szóvivője is megerősítette, majd a hírverés után Judd a közösségi oldalán próbálta nyugtatni a kétségbeesett rajongókat, hogy a család attól még család marad mindörökre. És erre természetesen Franchitti is hasonló szavakkal reagált.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A párnak nem születtek gyerekei, mert Ashley nem akart utódokat - ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy gyerekkorában szexuálisan bántalmazták a színésznőt.

Senkinek sem kell Amanda Seyfriedhttp://www.life.hu/szeress/20130129-amanda-seyfried-hugh-jackman-josh-harnett-es-eddie-redmayne-utan.htmlHugh Jackman kosztümben szexelhttp://www.life.hu/szeress/20130128-hugh-jackman-amerikai-szinesz-kosztumben-szexel-felesegevel-deborrahlee-furnessszel.htmlSzexuális zaklatással vádolták meg Stallonéthttp://www.life.hu/szeress/20130127-szexualis-zaklatassal-vadolta-meg-feltestvere-sylvester-stallone-szineszt-aki-dollarmilliokat.htmlErdei Zsolt békében vált el feleségétőlhttp://www.life.hu/szeress/20130126-erdei-zsolt-bokszolo-felesegevel-arabellaval-valo-kapcsolatarol-adott-interjut.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.