Terhes volt Pistorius barátnője?

modell halál Oscar Pistorius tragédia Reeva Steenkamp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre borzalmasabb részletek derülnek ki Reeva Steenkamp halálával kapcsolatban. A Daily Mail információi szerint a 29 éves nő várandós lehetett, amikor Oscar Pistorius 4 lövéssel meggyilkolta.

Nem elég, hogy Dél-Afrika legünnepeltebb modellje volt, ráadásul a hírek szerint hamarosan édesanya lett volna Reeva Steenkamp, aki boldogan érkezett Valentin-napon kedveséhez, vélhetően a baba édesapjához, Oscar Pistoriushoz. A fiatal, ünnepelt nő nem sejthette, hogy hamarosan véget ér az élete.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Valentin-napi szerelmes ünneplés azonban hajnalban tragédiába torkollt, amikor Pistorius 4 lövéssel megölte barátnőjét, aki a legújabb feltételezések szerint várandós volt a sportoló gyermekével. Ha ez igaz, az újabb csavar még tragikusabbá teszi a történteket. A modell családja azonban máris cáfolta a Reeva terhességéről szóló híreket.

Pistorius jelenleg szabadlábon védekezik és kitart amellett, hogy baleset történt. A műlábakkal futó olimpikon sportoló állítja, hogy barátnőjét betörőnek nézte, ezért lőtte le, ám a nyomozás során előkerült bizonyítékok egyelőre ezt nem támasztották alá.

Ki volt az igazi Robinson Crusoe?http://www.life.hu/szorakozz/20130226-alexander-selkirk-az-igazi-robinson.htmlEz ám a spárga! Tökéletes az énekesnő testehttp://www.life.hu/szorakozz/20130226-kimberly-wyatt-a-pussycat-dolls-zenekar-tagja-reklamarc-lett.htmlCímlapon meztelenkedik a sztárpárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130226-kim-kardashian-celeb-es-kanye-west-zenesz-meztelenul-pozolnak-a.htmlJátssz és nyerj! Tarts velünk a 2013-as Konyhakiállításra!http://www.life.hu/szorakozz/20130226-konyhakiallitas-nyeremenyjatek-a-lifehun-jatssz-es-nyerj-harom-paros-elepot.htmlSzexbotrányba keveredett a népszerű humoristahttp://www.life.hu/szorakozz/20130226-jason-manford-a-nepszeru-angol-humorista-szexbotranyba-keveredett-ket-even.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.