Megjósolta halálát Michael Jackson

halál Michael Jackson lelő Conrad Murray gyógyszer-túladagolás polgári per Jason Pfeiffer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetekkel a halálos gyógyszer-túladagolás előtt megjósolta saját halálát a pop királya. Jacko még a barátaitól is elbúcsúzott - ezt állítja a sztár egyik bizalmasa.

Előre tudta, hogy meg fog halni Michael Jackson. De nem a gyógyszer-túladagolástól félt, ami végül a halálát okozta, hanem attól, hogy lelövik a színpadon. Ezért választotta például az amerikai koncerthelyszín helyett Angliát - árulta el egyik közeli barátja, Jason Pfeiffer.

AFP
AFP

Jason Jacko bőrgyógyászának dolgozott és azt mondta a Sunnak, hogy a sztár annyira biztos volt a halálában, hogy minden barátjától elköszönt. Michael orvosa, Conrad Murray jelenleg is 4 éves börtönbüntetését tölti szándékos emberölés miatt, miután 2009-ben halálos mennyiségű nyugtatót adott be az énekesnek.

AFP
AFP

Jacko orvosa, Conrad Murray

Jacko családja közben Los Angelesben polgári peres eljárást indított a turnékat szervező, AEF Live koncertszervező cég ellen. A sztár gyerekei, Prince, Paris, Blanket és édesanyja, Katherine azzal vádolják a társaságot, hogy szerepe volt a sztár értelmetlen halálában. Rossz egészségi állapota ellenére ugyanis 50 londoni show-ra szerződtették le. Jackson kevesebb mint 3 héttel a This Is It turné kezdése előtt ment el végleg. A bennfentes srác szerint egyértelmű volt, hogy a legnagyobb veszélyt Jacko gyógyszerfüggősége okozza majd. Elmondása szerint Michael sokszor tettette, hogy beteg, csak azért, hogy kemény fájdalomcsillapítókat kapjon. Olyan adagokat kapott, amelyek egy elefántot is kiütöttek volna - tette hozzá. Michael Jackson lassan 4 éve nincs közöttünk: 2009 június végén halt meg.

Dögös szurkolólány lett Michael Jackson lányábólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130307-michael-jackson-lanya-paris-jackson-szurkololanynak-allt-a-gimiben.htmlMichael Jackson fia örökölte apja betegségét? Feltűnően fehéredik a bőrehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120904-michael-jackson-fia-orokolte-apja-betegseget-valoszinuleg-vitiligoban-szenved.htmlÉdesanyja okozta Michael Jackson halálát?http://www.life.hu/anyaskodj/20120807-michael-jackson-eloadomuvesz-halalaert-katherine-jacksont-tartja-felelosnek-conrad-murray.htmlSírásig táncolta magát Varga Izabellahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130406-a-szombat-esti-laz-harom-legjobb-produkcioja-a-lifehu-szerint.htmlŐrület volt a Szent Johanna gimis bulihttp://www.life.hu/szorakozz/20130406-szjg-iii-szent-johanna-gimi-talalkozo-hatalmas-siker-volt-leiner.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.