Az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb beszélgetős műsora a CBS Late Night Show, ahol a napokban a műsorvezető, Craig Ferguson vendége a csinos magyar színésznő, Osvárt Andrea volt.

 

Andrea - aki nemrég Szily Nórának is mesélt itt - elmondta, hogy Magyarország a gyönyörű nők földje, és viccelődött is kicsit a show házigazdájával. A közel 9 perces beszélgetésben Ferguson természetesen felsorolta a létező összes közhelyet Budapesttel és az ételekkel kapcsolatban, és persze Drakula grófot is említette. A színésznő azonban hozzátette, a gulyás egy igazi közhely, és ő inkább a magyar nők szépségét emelte ki. Andrea azt is elmesélte, hogy Erdély az a hely, ahonnan Drakula származik, és már nem Magyarország része.

Íme a beszélgetés a csinos Osvárt Andival:

 

 

Meghalt a Grammy-díjas zenészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130508-peter-rauhofer-grammydijas-dj-48-eves-koraban-agytumorban-meghalt.html Meg akarta öletni a feleségét a metálénekeshttp://www.life.hu/szorakozz/20130508-meg-akarta-oletni-a-feleseget-egy-sikeres-amerikai-metalenekes-az.html Nézd meg a történelemérettségi megoldásait!http://www.life.hu/szorakozz/20130508-megvannak-az-idei-tortenelem-irasbeli-erettsegi-nem-hivatalos-megoldasai.html A legforróbb vizes jelenetekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130507-szex-szerelem-mozi-szorakozas-a-legforrobb-nyari-vizes-jelenetek.html A holttestüket találták meg a Máltán eltűnt turistáknakhttp://www.life.hu/szorakozz/20130508-harom-holttestre-bukkantak-a-hatosagok-maltan-valoszinu-hogy-a-korabban.html