Sharon Osbourne orálisan kényeztetné a brit trónörököst, Károly herceget.

Sharon Osbourne tudja, hogyan kell sokkolni az embereket. A minap egy televíziós műsorban disznó vicceket mesélt és azt mondta: simán felajánlana egy kis orális szexet a brit királynő fiának, ha cserébe nemesi rangot adna neki.

Forrás: AFP

A szókimondó Sharon Conan O'Brien műsorában még rá is kontrázott erre. Kijelentette: amíg ő Károllyal van, férje, Ozzy Osbourne nyugodtan szórakoztathatja Kamillát, a herceg feleségét. A televíziós sztár elmesélte azt a pikáns történetet is, amikor intim viszonyba került Károllyal egy partin: "Lehajoltam a szalvétámért a földre, és amikor kiegyenesedtem, férfiasságon vágtam."

 

Rengeteg pénzért zsűrizik Sharon Osbournehttp://www.life.hu/szorakozz/20130511-rengeteg-penzert-megy-el-zsurizni-sharon-osbourne-a-brit-xfactor.html Menyével csókolózott Sharon Osbournehttp://www.life.hu/szeress/20130507-menyevel-valtott-udvozlo-csokot-sharon-osbourne-ozzy-osbourne-enekes-felesege.html Leoperáltatta a melleit Sharon Osbournehttp://www.life.hu/legykepben/20121105-sharon-osbourne-az-xfactor-mentora-leoperaltatta-a-mellet.html Feleslegesen forgatott nálunk Brad Pitthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130626-mozi-szorakozas-z-vilaghaboru-feleslegesen-forgatott-nalunk-brad-pitt.html Megverték Aaron Carter énekesthttp://www.life.hu/szorakozz/20130626-megvertek-bostoni-koncertje-utan-aaron-carter-enekesszineszt-nick-carter-occset.html