Megdöbbentő döntést hozott Bozsek Márk. Az énekes csupán néhány órával ezelőtt jelentette be, hogy kiszáll az X-Faktorból.


Bozsek Márk az RTL Klub Fókuszának adott először interjút, amelyben bejelentette, nem folytatja tovább a versenyzést.

Az énekes könnyek között búcsúzott mentorától, Geszti Pétertől, aki elfogadta a döntést. Hozzátette, abszolút alkalmasnak tartotta mentoráltját akár győzelemre is. A fiú azt nyilatkozta, hogy nem érzi magát elég erősnek a versenyhez, nem tud annyit adni az embereknek, amennyit szeretne. "Ritkán vagyok százszázalékig biztos a döntésemben, most sem. Lehet, hogy bánni fogom, de remélem, hogy lesz még lehetőségem arra, hogy megmutassam magam" - jelentette ki.  Márk teljes nyilatkozatát az alábbi videóban nézheted meg:


Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója arról beszélt, Márk döntése merőben megváltoztatja a műsor menetét, ám hogy miképp, arról az elkövetkezendő néhány órában dönt a csatorna.

Egy versenyző kiszáll az X-Faktorból!http://www.life.hu/szorakozz/20131108-az-rtl-klub-bejelentette-egy-versenyzo-kiszall-az-xfaktorbol.html Szabó Ádám a legjobb x-faktoros pasihttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-szabo-adam-xfaktoros-enekes-a-legsarmosabb-pasi-a-lifehu-szavazasa.html A süllyesztőben végzik az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131104-szigeti-ferenc-a-karthago-egyuttes-frontembere-szerint-a-sullyesztoben-vegzik.html Beszólt a nézőknek az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20131104-az-rtl-klub-xfaktoranak-negyedik-elo-showjabol-szikora-robert-mentoraltjai.html Drámai események az X-faktor 4. élő adásábanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131103-xfaktor-4-elo-adas.html A ByTheWay esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131103-a-bytheway-esett-ki-az-xfaktor-negyedik-versenyhetvegejen.html